6 Kasım 2013 Çarşamba

Boz Group Murat Bozoglu

Realty World Türkiye'nin başarılı emlak danışmanları ve ofis sahiplerini ödüllendirildi. KKTC Cratos Premium Otel'de gerçekleştirilen etkinliğe Garanti Koza İnşaat ve Koza Yönetim sponsor oldu.

ISTANBUL - Türkiye'de faaliyete başladığı 2005 yılından bu yana geçen kısa sürede en güvenilir emlak markası haline gelen Realty World Türkiye, çeşitli kategorilerde başarılı olan broker ve danışmanlarını ödül töreninde buluşturdu. "Doğru Danışman Fark Yaratır” temalı eğlenceli bir eğitim programı ile panellerin de gerçekleştirdiği kamp, 13-15 Mart tarihleri arasında KKTC Cratos Premium Otel'de düzenlendi.

2013 hedefi 270 ofis
"Realty World Türkiye Kupası” hakkında bilgi veren Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Realty World'ün büyük bir aile olduğunu belirterek, "2010 yılında 70 olan franchise ofis sayımızı bugün itibarıyla 155'ye yükselttik. Sayıları bin 500'e yakın emlak danışmanı, 7 binin üzerinde portföyü ile Türkiye emlak sektörünün en güvenilir markası haline geldik.  Her geçen gün biraz daha büyüyoruz, ailemizin genişlediğini görmek mutluluk verici. 2013 hedefimiz 270 franchise ofisine ulaşmak. Üyelerimizin Gayrimenkul Franchising sektöründe bir adım öne çıkmasını sağlayacak, ödül töreni gibi onların motivasyonunu arttıracak tüm desteklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.
ING Bank ile uzun dönemli işbirliği
Realty World, ING Bank ile geçtiğimiz günlerde uzun dönemli bir iş ortaklığı anlaşması imzaladı. Buna göre ING Bank Realty World'un farklı etkinliklerine destek verecek, Realty World ofislerine özel, avantajlı konut kredisi sunacak. Mortgage konusunda ING Grubu'nun 100 yıllık tecrübesini Türkiye'ye taşıyan ING Bank, bu işbirliği çerçevesinde Realty World'un emlak danışmanlarına farklı bir vizyon kazandıracak, aynı zamanda rekabetçi krediler sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder