6 Kasım 2013 Çarşamba

Cratos Hotel, Boz Group, Murat Bozoğlu

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Candan Erçetin Kurban Bayramı’nın son gecesi özel orkestrası eşliğinde sahne aldığı Cratos Otel’de sevenlerine keyifli bir bayram finali yaşattı.
Murat OBENLER
Cratos Otel ve Boz Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bozoğlu’nun Cevahir Holding yöneticileriyle birlikte dinlediği konseri, şarkıcı Serdar Ortaç da aynı masada izledi. 
Konserin sonuna doğru trompetçi Merih ve eski futbolcu Ümit Karan da salona gelerek Candan Erçetin’i dinledi.
Hem oynadı hem oynattı  
İlk bölümde “Yalan”, “Ben Böyleyim”, “Meğer”, “Güle Güle”, “Elbette” gibi yavaş tempolu şarkıları yanında “Yıldızların Altında” ve “Unutma Beni” gibi unutulmaz parçaları seslendiren Candan Erçetin gelenek üzerine ikinci yarıda yine piste yalınayak çıkarak söylediği hareketli parçalarla sahnenin tozunu attırdı.  “Git”, “Melek”, “Unut Sevme Beni” gibi parçaları yanında göçmen şarkıları ve Anadolu Turu’ndan oluşan bölümleri de sevenleriyle paylaşan Erçetin, özellikle ikinci yarıda hep oynadı hem de salonu oynattı.    “İzmirin Kavakları”, “Ada Sahilleri”, “Kalenin Bedelleri”, “Vardar Ovası”, “Ramo Ramo” “Sevgilim”, “Vay Halime” gibi şarkılarla yine hayranlarını Balkanlar’da yolculuğa çıkaran Erçetin, ikinci yarıyı neredeyse hiç durmadan dans ederek tamamladı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder