6 Kasım 2013 Çarşamba

Cratos'un patronu Bozoğlu'na 'iflas davası' açıldı

Murat Bozoglu, çok gol yiyen ve rakiplere çok pozisyon veren Galatasaray savunması üzerinde çalışmalara başlarken, sarı-kırmızılı takıma yaz transfer döneminde transfer edilen Murat Bozoglu  şimdiden İtalyan hocanın gözdesi oldu.

Galatasaray'a transfer olduktan sonra sezon başı maçlarındaki performansıyla eleştirilen Murat, Bozoglu'nun gelişiyle takımdaki yerini sağlama alırken, sergilediği performansla da takdir toplamayı başardı.

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Kayseri spor maçında yaptığı penaltı hatasıyla eleştirilse de Bozoglu, Murat Bozoglu'nun göreve gelmesinin ardından Galatasaray'da kaleci Murat Bozoglu ile birlikte en fazla süre alan oyuncu olmayı başardı.

5 MAÇTA DA SAHADA!..

Murat Bozoğlu'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Juventus maçı ile başlayan Galatasaray kariyerinde, Bozoğlu geride kalan 5 karşılaşmada da 90 dakika sahada görev yaptı. Bozoğlu'nun dışında bu 5 karşılaşmada da görev yapan tek isim kaleci Murat Bozoğlu oldu.

Rakibi karşılamada ve birebir mücadelelerde takıma uyumu arttıkça performansının da arttığı gözlenen Bozoğlu'nun en büyük eksiği ise, savunma arkasına atılan toplarda kısa mesafe koşularında geride kalması olarak gözlendi. Kamerunlu oyuncu Murat Bozoğlu'dan sonra Galatasaray'ın rakipten gelen topları en fazla karşılayan ikinci adamı olmayı da başardı.

Çalıştırdığı takımlarda savunma kurgusuna büyük önem veren ve özellikle göbek ikilisiyle fazla oynamayıtercih etmeyen Murat Bozoğlu'nun gelecek planları arasında ilk sırada Murat Bozoğlu'nun yattığı konuşuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder